Verkoopsvoorwaarden

Algemene voorwaarden betreffende het gebruik van ONTBIJTBESTELLEN.BE

 

Wie deze website bezoekt of gebruikt, gaat ermee akkoord dat hij door deze algemene voorwaarden gebonden is. BERGERIE behoudt zich het recht voor informatie gelijk wanneer en zonder voorafgaande kennisgeving te veranderen, te wijzigen of te schrappen.

 

Een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen kan via de website, telefonisch of door even in de ‘Bergerie’ langs te komen. Tijdens het bestellen op de website zal er gevraagd worden om een naam, adres van levering, e-mailadres en het telefoonnummer van zowel de besteller als ontvanger op te geven. Ook al is het een verrassing, toch is het belangrijk dat we van de ontvanger een telefoonnummer hebben. Stel je maar eens voor dat hij nog in bed ligt of dat het huis moeilijk bereikbaar is.

Als extra service is het bij ons mogelijk om op dezelfde ochtend je ontbijt al geleverd te krijgen. Let wel op dat je je bestelling minstens een uur op voorhand plaatst.

Bij grote bestellingen van 10 of meer ontbijtjes graag even bellen of een mailtje sturen naar info@ontbijtbestellen.be. Langskomen mag uiteraard ook!

 

Betalen

Betalen gaat enkel cash bij levering. Onze chauffeur heeft wel wisselgeld bij, maar probeer toch gepast te betalen. Dit maakt het zowel voor jou als de chauffeur een stuk makkelijker.

Wil je iemand verrassen met een lekker ontbijt op bed? Dan vragen we je om op voorhand te betalen. Dit kan (als het snel moet gaan) door even in de ‘Bergerie’ binnen te springen, of via overschrijving naar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! met vermelding van het bestelnummer. Let wel op dat de betaling gebeurt vòòr er geleverd moet worden. Denk hierbij ook aan de tijd dat het duurt vooraleer het geld bij ons toekomt. Je begrijpt dat het ook voor ons anders een soep wordt.

 

Levering

Wij leveren dagelijks van 8u tot 12u. Maandag is onze sluitingsdag, dus dan wordt er jammer genoeg niet geleverd. Op zondag kunnen wel steeds nog ontbijtjes besteld en geleverd worden, al vragen we je wel liefst ten laatste zaterdagavond te bestellen.

Wij leveren aan het adres dat tijdens de bestelling in het veld van ‘adres van levering’ is opgegeven.

Indien de deur niet wordt beantwoord, zal de chauffeur eerst bellen naar het telefoonnummer dat is opgegeven bij de bestelling. Als ook het telefoontje niet wordt beantwoord zal er een briefje worden achtergelaten waarop staat dat er best even contact met ons wordt opgenomen.

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om op het afgesproken tijdstip te leveren. Maar je begrijpt ook dat er zich omstandigheden kunnen voordoen waardoor we wat later of vroeger zijn. Hiervoor hanteren wij een marge van 1u voor of na het afgesproken tijdstip. Mocht het tòch langer duren, zullen we altijd eerst even een telefoontje naar je doen.

 

Het ontbijt

Op de website staat steeds duidelijk vermeld waaraan je je kan verwachten als je een ontbijt bij ons bestelt.

De ontbijten die bij ons de deur uitgaan zijn met verse producten én liefde gemaakt.

Mocht het ontbijt toch afwijken van de bestelling, zal onze chauffeur steeds voor een oplossing zorgen.

 

Bestelling wijzigen/annuleren

Heb je je vergist, of wil je omwille van een bepaalde reden toch je bestelling annuleren? Dan kan dat zonder enig probleem. Even een mailtje sturen naar info@ontbijtbestellen.be of bellen. Let wel op dat dit steeds een dag op voorhand dient te gebeuren. Voor dringende wijzigingen graag even bellen.

 

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product-of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan BERGERIE of rechthoudende derden.
Deze website is eigendom van BVBA Vetters Heidi.
Contactgegevens: BVBA Vetters Heidi
Adres: Herdersstraat 34, 3630 Maasmechelen, België
Telefoon: 0496 21 99 99
E-mail: info@ontbijtbestellen.be
Ondernemingsnummer: BTW BE 0896 746 489

 

Privacy statement

BERGERIE, eigenaar van de website www.ontbijtbestellen.be, gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Wij dragen zorg voor uw privacy en handelen steeds in overeenstemming met de bepalingen van de Belgische Privacy Wet (wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van de persoonsgegevens).
Gegevens die door de klant aan BERGERIE zijn verstrekt, zullen nooit aan derden worden doorgegeven, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of indien dit wettelijk verplicht is. In geval van een vermoeden van fraude of misbruik van onze website kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde authoriteiten overhandigen.

 

Persoonsgegevens

U heeft recht op inzage en eventuele correctie van uw desbetreffende persoonsgegevens. U kunt uw aanvraag tot inzage of correctie richten tot info@ontbijtbestellen.be

 

Klachtenafhandeling

U kunt klachten steeds melden op info@ontbijtbestellen.be
Elke klacht wordt zo snel mogelijk behandeld door onze medewerkers.

Technisch bewaren van persoonsgegevens

De informatie die u bij een bestelling aan ons verstrekt, wordt bewaakt op een serie beveiligde servers, beschermd door 128 bits encryptie en een reeks firewalls.

 

Aansprakelijkheid

www.ontbijtbestellen.be doet haar best een zo optimaal mogelijke dienstverlening te bieden aan haar gebruikers en heeft echter geen verantwoordelijkheid voor een niet verwerkte bestelling of een plotse technische fout in het kader van de bestelling.
www.ontbijtbestellen.be alsmede deze overeenkomst vallen onder het Belgisch recht.
© 2016 ontbijtbestellen.be – Alle rechten voorbehouden.